Eljegyzés a Hungaroringen: Vettel is gratulált Dánielnek és Veronikának

 

A menyasszony erre a meglepetésre végképp nem számított.

Koronczi Dániel és Matyó Veronika eljegyzési fotója tényleg nem mindennapi, ugyanis nem más, mint Sebastian Vettel, a négyszeres Formula–1 világbajnok mosolyog a fiatalokkal a felvételen, ami egyébként nem véletlen.

A pár napra pontosan négy évvel ezelőtt, épp a Hungaroringen találkozott, így Dániel úgy gondolta, romantikus lenne, ha épp itt tenné fel élete egyik legfontosabb kérdését szerelmének. Mivel a boxutcalátogatás idén elmaradt, a Hungaroring főbejárata előtt ereszkedett féltérdre a fiatalember, aki komoly előkészületeket tett, hogy még nagyobb legyen kedvese meglepetése.

Dánielnek még Vettel Magyarországra érkezésekor sikerült egy meghívót átadnia a lánykérésre, azzal a kéréssel, hogy még csütörtökön olvassa el, ha lehet. Bár a leendő vőlegény nem tudta, hogy kedvenc versenyzője tiszteletét teszi-e a nagy pillanatnál, Sebastian végül maszkban, rolleren pár pillanattal a kérdés után meg is érkezett - írja cikkében a hungaroring.hu.

„Nem arról volt szó, hogy fél nyolc?”

– kérdezte Vettel mosolyogva, majd egy kézzel írott levelet nyújtott át az ifjú párnak, amelyben jókívánságait vetette papírra.