Vajon, hogy csókol Dwayne Johnson? Emily Blunt elárulta!

 

A színésznő nem rejtette véka alá a véleményét.

A filmvásznon szövődő szerelmi szál megkívánja egy mozi főszereplőitől a csókjelenetet, de rutinos színészeknek ez meg se kottyan. A Hang nélkül sztárja és a Szikla a minap közös filmjük, a Dzsungeltúra premierjén vett részt, és bár témáját tekintve kalandfilmről beszélhetünk, jó hollywoodi szokás szerint, egy alkotásból sem hiányozhat a két főkarakter érzelmi összegabalyodása, ez alól Blunt és Johnson mozija sem volt kivétel.


A bemutató előtt Emily és Dwayne egymás mellett sétáltak be a vörös szőnyegre, ahol az E! News elcsípte őket egy villáminterjúra. Az egyik elhangzott kérdés kifejezetten a színésznőnek lett címezve, a riporter ugyanis rákérdezett, milyen volt a Sziklával csókolózni? – írja a JustJared.

Megvan az a szuper érzés, közvetlenül fogmosás után, amikor frissnek érzed magad? Na, ez nem olyan volt!

– válaszolt nevetve a kérdésre Blunt, aki sietve hozzátette, hogy csupán csak viccelt, tehát senki ne vegye őt komolyan.

A hamarosan a magyar mozikban is bemutatásra kerülő film a tudós, Lily és a hajóskapitány Frank kalandjait követi nyomon a dzsungelen keresztül. A két főhős akadályok során küzdi át magát, hogy megtalálják az Élet Fáját, ami a legenda szerint gyógyító erejű és ezáltal nagy hasznára lehetne a orvostudománynak.