Kate Beckinsale két év után újra találkozott a lányával

 

Az Underworld filmek sztárját anyaként nagyon megviselte az elmúlt időszak.

A 47 éves színésznő a napokban egy interjú keretében árulta el, hogy a koronavírus-járvány miatti korlátozások nem csak szakmailag, de szülőként is próbára tették. Kate szomorúan ismerte be, hogy Michael Sheennel közös 21 éves lányával, Lilyvel már két éve nem találkozott a pandémia miatt – írja a JustJared.


Az Underworld filmek sztárját anyaként nagyon megviselte az elmúlt időszak.

Úgy tűnik azonban, hogy anyának és lányának mégis sikerült szánnia egymásra egy kis időt, ugyanis a hétvégén a New York-i JFK reptéren csípték el őket a lesifotósok.

Kate egyébként ugyanebben az interjúban vallotta be, hogy még mindig vár élete első randi élményére, ugyanis saját bevallása szerint, sosem volt még része hagyományos, nagy könyv szerinti randevú meghívásban.

Tudtátok, hogy még soha nem voltam randin? Lényegében találkoztam valakivel, megismerkedtünk egy közös munka kapcsán és vagy összeházasodtunk, vagy gyerekünk lett.

Ami a 2021-es randizást illeti, a színésznő még mindig nyitott a szerelemre, de amikor csak lehet, el akarja kerülni a vakrandikat, ugyanis irtózik a gondolattól, hogy egy idegen ember előtt üljön órákig, főleg ha nem is szimpatikus neki az illető.