×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Nem rejtegeti tovább – Andie MacDowell büszkén viseli ősz tincseit

 

A 63 éves színésznő nem takargatja többé az öregedés jeleit.

Andie MacDowell amerikai modell és színésznő az Annette című film bemutatójának alkalmából tartott fotózáson Cannes-ban 2021. július 6-án. Ezzel az alkotással nyitják meg a 74. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivált.
MTI/AP/Invision/Vianney Le Caer

Menedzserei egyöntetű véleményének ellenére nem festeti többé haját Andie MacDowell. A Négy esküvő és egy temetés, az Idétlén időkig, valamint a Hudson Hawk sztárja a napokban egy interjú keretében mesélt a kor elfogadásáról és új kisugárzásáról, amit ő egyszerűen csak “ezüst róka” effektusnak hív – írja a JustJared.

Érdekes, éppenhogy fiatalabbnak érzem magam attól a ténytől, hogy ősz vagyok. Miért? Valamiféle erőt ad a viselése. Először izgultam, aztán ahogy eltelt egy kis idő, egyre inkább azt éreztem, hogy őszintébb vagyok a környezetemben élőkkel és önmagammal.

A időtlen szépségű Andie a koronavírus-járvány alatt, lányai unszolására hagyott fel a hajfestéssel, bár akkor még nem tudta, hogy mennyire megfogja szeretni új külsejét.

A menedzsereim óva intettek, és azt mondták, hogy ennek még nem jött el az ideje. Szerintem pedig igenis eljött. Lassan 65 éves leszek. Ha sokat vártam volna vele, akkor később lett volna drasztikusabb a váltás. Évek óta nem éreztem magam ennyire jól a bőrömben és ezt annak köszönhetem, hogy ezüst róka lettem.

- mesélte nevetve Andie McDowell.