Mena Suvari őszinte vallomása: „Bántalmaztak gyerekkoromban”

 

Az Amerikai pite sztárja egy megindító interjúban mesélt a vele történtekről.

„Nem minden hollywoodi történet tündérmesébe illő” – írja nemrég megjelent önéletrajzi könyvében Mena, akit minap a memoárja kapcsán kérdezett a People magazin.


A 42 éves színésznő könyvében vallotta be először, hogy gyerekkorában szexuálisan zaklatták. Elmondása szerint a visszaélések tizenkét éves korában kezdődtek, amikor az egyik idősebb testvére barátja megerőszakolta – írja a JustJared.

Egy részem meghalt azon a napon. Kihasznált, szórakozott velem, aztán megszabadult tőlem. Cédának nevezett. Soha nem volt esélyem a saját szexualitásom egészséges felfedezésére. Ezt a lehetőséget elvették tőlem. Ezek után úgy éreztem, hogy ennyit érek.

Mena 17 éves volt, amikor újból egy bántalmazó kapcsolatban találta magát, de mivel nem volt viszonyítási alapja, így azt gondolta, normális a kiabálás, a szidalmazás és az erőszak.

Később a terápiának, a barátainak és a családjának köszönhetően sikerült elfogadnia a vele történteket és egészséges párkapcsolatokat kialakítani. 2016-ban ment hozzá harmadik férjéhez, Michael Hope-hoz, akivel a Hallmark I'll Be Home for Christmas című film forgatásán ismerkedett meg. A párnak idén áprilisban született meg első közös gyermeke, aki a Christopher Alexander nevet kapta, Michael néhai édesapja után.