×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Kiderült, a rák melyik fajtájával küzd a blink-182 basszusgitárosa

 

A zenész több hónapnyi küzdelem után avatta be betegségébe a rajongókat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mark Hoppus (@markhoppus) által megosztott bejegyzés

Mark Hoppus a közösségi médián keresztül fedte fel, hogy rákos beteg és már jó ideje jár kezelésekre. A zenész Twitteren mesélt őszintén egy megindító posztban a betegségéről és a hónapok óta tartó megpróbáltatásokról:

Rákos vagyok. Szívás és félek, de ugyanakkor áldottnak érzem magam az orvosaim, a családom és a barátaim miatt, akik átsegítenek ezen.

Mark a vallomása után, többször is jelentkezett a fejleményekkel az állapotát illetően, de arra még egyszer sem tért ki, hogy a rák melyik fajtájával diagnosztizálták, egészen eddig.

A zenész élőben, rajongói kérdésre válaszolva árulta el, hogy negyedik stádiumú nyirokrendszert támadó daganatos megbetegedése van. Hoppus túl van az első kemoterápiás kezelésen és a napokban biztató hírekkel örvendeztette meg rajongóit – írja a Buzzfeed.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mark Hoppus (@markhoppus) által megosztott bejegyzés

A kemo működik! Még mindig hónapjaim vannak hátra a kezelésből, de ez most a lehető legjobb hír.

A kilencvenes évek egyik legnépszerűbb punk rock együttesének a basszusgitárosa, a zenekar 1992-es alapítása óta a csapat tagja. Világszerte több mint 50 millió lemezt adtak el, és az útjuk során többször változott a felállásuk, Hoppus az egyetlen állandó tag.