×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Marc Anthony áldását adta J. Lo új kapcsolatára

 

Nem mondható túlzottan gyakori dolognak, hogy egy tízéves házasság, megannyi gyötrelmes vita és harc után a volt férj őszintén tud sok boldogságot kívánni az új választottnak.

Marc Anthony Puerto Ricó-i származású amerikai énekes és Jennifer Lopez amerikai énekesnő szórakoztatja a közönséget a Latin Grammy-díjak 17. átadási ünnepségén a nevadai Las Vegasban 2016. november 17-én. (MTI/AP/Invision/
Chris Pizzello)

Most mégis ezt láthatjuk, hiszen a nagyszerű latin-énekes Marc Anthony, aki 2004 és 2014 között volt Jennifer Lopez férje, kifejezetten örül, hogy Jen újra összejött Ben Affleckkel.

Marc-nak és Jennek ikergyermekei vannak, Max és Emme, akiket szülőtársként teljes harmóniában nevelnek a jövőben - természetesen külön - áthidalva valamilyen formában a Los Angeles-Miami távolságot. Marc és Jennifer barátsága eddig is példás volt, most azonban még inkább különlegessé vált ebben az új helyzetben.

Marc örül Jennifer boldogságának, teljesen mindegy neki, kivel és hol él. Az is szerencsés, hogy így Jen többet lesz L.A.-ben, közel Marc-hoz, és mivel eddig is jól működött a gyerekeikről szóló megállapodásuk, a jövőben sem lesz ilyen jellegű probléma. Támaszkodhatnak egymásra.

- nyilatkozta a HollywoodLife egyik forrása.