×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Harry herceg már készül a családi perpatvar következő fejezetére

 

Önéletrajzi könyvet ír Harry herceg, amely előreláthatólag 2022 végén jelenik meg. A Penguin Random House kiadó 22 millió dollárt, azaz több mint 6 milliárd forintnak megfelelő összeget fizet előlegként Sussex hercegének – értesült a Page Six.

Alaposan kitömik Harry herceg zsebét, aki mióta feleségével Meghannal búcsút intett a királyi családnak, kitűnő érzékkel, szinte hónapról hónapra bombázza rágalmakkal az uralkodó családot – írta hírportál.

Harry herceg nyilatkozatában elmondta,

„a könyv első kézből származó leírása lesz az életemnek. Pontos, teljes és őszinte”.

Ezt a könyvet nem úgy írom, mint a herceg, akinek születtem, hanem mint a férfi, akivé váltam.

A memoárban olvashatunk majd Harry herceg tapasztalatairól, amiket Afganisztánban szerzett, amikor katona volt, illetve megosztja örömét az apaság kapcsán is.

A Penguin Random House kiadó közlése szerint a könyvből származó teljes bevételt jótékony célokra fogják felajánlani, azonban az még kérdéses, hogy az előleg összegét is segítségnyújtásra fordítják-e.

A hírre reagálva egy, a Buckingham-palotához közel álló forrás elárulta, hogy Harry senkinek nem szólt a tervéről, így mindenkit meglepetésként ért az információ a királyi családban, akik mind a bulvársajtóból szereztek tudomást a herceg írói ambíciójáról.