Előzménysorozat készül a Grease-ből

 

Tízrészes szériát forgatnak a Pomádé (Grease) című világhírű, 1978-as musicalfilmhez Grease: Rise of the Pink Ladies címmel - számolt be a The Hollywood Reporter című filmes portál.

A Paramount Plus streamingszolgáltatás számára készülő előzményszéria története négy évvel korábban játszódik, mint az eredeti film.


A produkció rövid összefoglalója szerint "mielőtt a rock'n'rollról szólt volna minden, mielőtt a T-Birds tagjai lettek volna a legmenőbbek a suliban, négy lány a saját elképzelései szerint mulatta az időt, olyan erkölcsi riadalmat okozva, amely örökre megváltoztatta a Rydell High életét".

Az 1978-as filmben Stockard Channing, Didi Conn, Dinah Manoff és Jamie Donnelly alkották a rózsaszín dzsekiben járó Pink Ladies-t.

A sorozatot eredetileg az HBO Max rendelte meg 2019 októberében, ám végül a Paramount Plusnál landolt. Annabel Oakes (Több, mint normális) a széria kreátora, aki vezető producerként is részt vesz a munkálatokban.

Summer Lovin' címmel előzményfilm is készül a Pomádéhoz Brett Haley rendezésében.

A Grease 1978-ban indult hódító útjára, Danny Zuko (John Travolta) és Sandy Olsson (Olivia Newton-John) középiskolás szerelmének sztorija azóta is nagy siker.