×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Britney húgát kikezdték az énekesnő rajongói - kezd elege lenni

 

Jamie Lynnt azzal vádolják, hogy nem támogatja nővére ügyét.

A színészkedéssel egykoron kacérkodó, az idehaza nem ismert Zoey 101 című sorozatban is szereplő Jamie Lynn Spears végre megszólalt nővére, Britney perével kapcsolatosan -írja a Just Jared.

"Édes Istenem, egyszer és mindenkorra végre befejezhetnénk ez az idiótaságot?" - írta ki Instagramjára a 30 éves húg.

Tudvalévő, hogy mostanában is zajlik Britney Spears bírósági ügye, melyben legutóbb arra kérte a bírót a popsztár, hogy vádolják már meg végre apját zaklatás bűntettével.

Néhány hete Jamie Lynn is kiadott egy nyilatkozatot, melyben tudatta a közvéleménnyel, hogy nővére pere óta vegzálják őt és családját Britney rajongói. Leginkább azt róják fel Jamie Lynn-nek, hogy nem teszi egyértelművé, hogy Britney mellett áll, nem adott ki eddig semmilyen pártoló vagy együtt érző nyilatkozatot, ezáltal szinte már olyan színben tüntetik őt fel, mintha a kényes családi szituációban nem mellette állna, sőt, mintha egyetértene a 39 éves nővére mai napig fennálló "gondnokság alá helyezésében", ami jogilag mai napig is apjuk anyagi kontrollját jelenti az énekesnő felett.

Nos, láthatóan ebből van elege Britney húgának. Ami pedig az álláspontját illeti, azt ezúttal sem kötötte a nyilvánosság orrára.