J. Lo és Ben Affleck közös házvadászaton – fényűző családi fészket néztek meg

 

Az újra egymásra talált sztárpár egyértelműen hipersebességre kapcsolt.

Jennifer Lopez és Affleck bimbózó románcát a TMZ leplezte le pár hónappal ezelőtt. Bár hivatalosan máig nem nyilatkozott a témában a pár, a róluk készült lesifotók után, amiken forró csókban forrtak össze, már kár is lenne tagadniuk.


A kétezres évek álompárjaként emlegették a Bennifer párost, de szerelmük nem sokkal az eljegyzés után kifulladt, most azonban onnan folytatják kapcsolatukat, ahol annak idején abbahagyták. Az énekesnő pár hete összepakolt és ikergyerekeivel, a 13 éves Emme-mel és Max-el Los Angelesbe költözött, hogy közelebb lehessenek családjával a színészhez.

A legfrissebb információk szerint, a páros már a közös otthont keresi, a napokban meg is néztek egy hatalmas ingatlant, közel húszmilliárd forint értékben. A majdnem háromezer négyzetméterű kastélynak is beillő házban nyolc hálószoba, tizenkét fürdőszoba, bowlingpálya, minigolf, házimozi, beltéri medence és még számos extra tartozik – írja a JustJared.

Persze a közös házvásárlás híre nem meglepő annak fényében, hogy Ben már az eljegyzést tervezi, méghozzá a gyönyörű énekesnő 52. születésnapján, ami július 24-én lesz – árulta el egy, a párhoz közeli forrás.