×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Meghan hercegné a történelem befolyásos nőalakjairól készít animációs sorozatot

 

Harry brit herceg felesége a Netflix streamingszolgáltatóval dolgozik a projekten - értesült a The Variety című filmes portál.

Meghan Markle sussexi hercegnő, Harry brit herceg felesége animációs sorozatot készít a Netflix streamingszolgáltató számára – értesült a The Variety című filmes portál.

A Pearl munkacímen futó projekt egy családi sorozat, amely egy 12 éves kislány kalandjaira épül, akit a történelem befolyásos nőalakjai inspirálnak. A sussexi hercegnő mások mellett David Furnish kanadai filmrendezővel karöltve vezető producerként is részt vesz a széria munkálataiban.

A vele egykorú lányokhoz hasonlóan a mi hősnőnk, Pearl is az önmegismerés útján halad, miközben szembenéz a mindennapok kihívásaival. Boldog vagyok, hogy az Archewell Productions, együttműködve a Netflixszel, valamint egy hihetetlen producergárdával, elhozza az embereknek ezt az új animációs sorozatot, amely a történelem kiemelkedő nőit ünnepli

- írta közleményében Markle.

Az Egyesült Államokban élő hercegi pár produkciós cége, az Archewell Productions tavaly ősszel kötött többéves szerződést a Netflixszel különböző típusú műsorok, dokumentumfilmek, sorozatok, játékfilmek és gyermekprogramok készítésére.

Az együttműködésből születő első sorozat a maradandó sérüléseket szenvedett brit és nemzetközösségi katonák megsegítését célzó nagyszabású éves nemzetközi sportrendezvényről, az Invictus Gamesről szól.

A sussexi hercegnőnek a közelmúltban jelent meg az első gyerekkönyve The Bench (A pad) címmel, amelyet a férje és fiuk, Archie közötti kapcsolat inspirált.