×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Tom Cruise belevetette magát a sűrűjébe

 

A színész kimaxolta a hétvégén az összes lehetséges angol vonatkozású prémium sporteseményt.

Ha Tom Cruise beleragadt volna nagysikerű 1996-os filmje, a Jerry Maguire karakterébe, ahol egy káoszos sportmenedzsert alakított, akkor még érthetnénk a színész legutóbbi hétvégéjét. De így, negyed századdal később már kifejezetten extrém teljesítménynek tűnik, amit Tom véghez vitt, pedig igazából mozognia vagy, erőt kifejtenie sem kellett nagyon.

Először is megtekintett West-Sussexben egy autóversenyt a Goodwood fesztiválon, ahol a világ leggyorsabb járgányai versenyeznek egymással, majd átruccant Wimbledonba, ahol értő módon figyelte Novak Djokovics és Matteo Berrettini teniszdöntőjét, majd levezetésképp a londoni Wembley-ben megnézte az angol-olasz foci EB-döntőt olyan illusztris társaságában, mint David Beckham, Kate Moss vagy éppen a hercegi pár, Katalin és Vilmos - írja a Hollywoodlife.

A képeken úgy néz ki, mintha közvetlenül a gardróbból húzták volna ki az 59 éves Cruise-t, és így az életben is megfelel annak az elvárásnak, mintha mindenki Ethan Huntot akarná látni a valóságban is a Mission: Impossible-ből.