×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Premieren törte bokáját a magyar származású hollywoodi filmsztár

 

Mariska Hargitay a Fekete özvegy vetítéséről egyenesen a kórházba ment.

A hosszú ünnepi hétvégén Hamptonsban tartották a Fekete özvegy premier vetítését, az eseményen pedig számos híresség vett részt, köztük az Esküdt ellenségek sztárja, Mariska Hargitay is, aki nem csak vendégként, hanem házigazdaként is jelen volt, mivel az ő otthonában tartották a vetítés utáni after partit.

A JustJared információ szerint azonban Mariska kénytelen volt kihagyni a saját buliját, mivel nem sokkal a premier után elcsúszott, és bokáját szegte. A baleset után rögtön egy közeli kórház sürgősségi osztályára vitték, ahol megröntgenezték és begipszelték a bokáját.

A színésznő sietve távozott a vetítésről, hogy fogadni tudja a vendégeket az otthonában, de előtte nem sokkal esett az eső, csúszós volt az út, és Mariska elesett. Mentővel elvitték őt, vele tartott férje Peter Herman is. Csak éjfél után ért vissza az otthonába, amikor a buli már nagyrészt lecsengett

– árulta el a Page Sixnek egy forrás, aki azt is hozzátette, hogy a színésznő ahelyett, hogy magát sajnáltatta volna, végig azon izgult, hogy mindenki jól érezze magát a partin.

Mariska egyébként saját bevallása szerint egy tündérmesében él, ugyanis férjével, Peter Hermannal három gyermeket nevelnek: tizenötéves közös fiukat, Augustot, tízéves örökbe fogadott kislányukat, Amayát, és kilencéves, ugyancsak örökbe fogadott kisfiukat, Andrew-t.