×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Mi lesz veled, Britney? Menedzsere után, jogi képviselője is cserben hagyja

 

Sorra hagyják magára az énekesnőt, 24 óra leforgása alatt ügyvédje és menedzsere is felmondott.

Britney Spears ügye újabb fordulathoz érkezett, ugyanis menedzsere, Larry Rudolph levélben jelezte felmondását, melyet a sztár apjának, Jamie Spearsnek címzett. 

Nyilatkozatában hangsúlyozta, hogy semmilyen szinten nem vett részt a bírósági ügyekben, ezért annak részleteit nem ismeri, és elmondása szerint, hosszú idő óta nem tartják a kapcsolatot a 39 éves énekesnővel.

„Két és fél év telt el azóta, hogy utoljára beszéltem Britney-vel, akkor tudatta velem, hogy határozatlan időre szünetet szeretne tartani – írta Rudolph a levelében, majd hozzátette: „Eredetileg Britney kérésére vettek fel, hogy segítsem őt a karrierjében. Menedzsereként úgy vélem, Britney érdeke, hogy lemondjak, mivel a szakmai szolgáltatásomra már nincs szükség”

Levelét pedig azzal zárta, hogy mindig nagyon büszke lesz arra, amit 25 év alatt együtt elértek, és külön kiemelte, hogy Britney a továbbiakban is mindenben számíthat rá.

Nem sokkal később, – talán még 24 óra sem telt el –  Spears mellől egy másik kulcsfontosságú szereplő is elpártolt.

A bíróság által kijelölt ügyvéd, Samuel D. Ingham sem képviseli tovább a sztár gyámsági ügyét,  kevesebb, mint egy héttel azután, hogy a bírósági továbbra is Jamie Spearst hagyta meg lánya pénzügyeinek kezelőjének – tudta meg a PageSix.

A hírportál által megszerzett iratokban, Ingham kedden a Los Angeles-i bíróságra adott be egy kérvényt, melyben jelezte felmondási szándékát, amire akkor kerülhet csak sor, ha új képviseletet rendelnek el Britney számára.

Ingham 2008 óta, vagyis a gondnokság kezdete óta látja el jogi feladatát az énekesnő mellett.