Elutasította a bíróság Britney kérvényét – apja marad továbbra is a hivatalos gyámja

 

Lehet valaha szabad a popsztár?

A Los Angeles-i bíróság június 30-án elutasította Britney Spears kérvényét, és apja Jamie Spears marad továbbra is az énekesnő hivatalos gyámja – számolt be a TMZ.

Egy hét telt el Britney Spears tanúvallomása óta, melyet apja, Jamie Spears ellen tett a Los Angeles-i bíróságon. A 39 éves énekesnő bevallotta, sokáig hazudott a világnak, egyáltalán nincs jól, nem boldog, apja pedig olyan dolgokra kényszeríti, amelyeket egyáltalán nem akar megtenni. Britney úgy érzi, kihasználták és összetörték.


Ezen okok miatt, az énekesnő a bírósághoz fordult annak érdekében, hogy vegyék el apjától a gyámság jogát, amelyet tizenhárom évvel ezelőtt, 2008-ban Britney Spears labilis mentális állapota miatt ítéltek neki. A kérelmet 2020 novemberében nyújtotta be Britney Spears ügyvédje, Samuel D. Ingham arra hivatkozva, hogy a popsztár fél az apjától, és nem lép fel többé, ha továbbra is Jamie Spears a gyámja.

Jamie Spears nemcsak lánya pénzével rendelkezik, de a magánélete felett is, utóbbiról 2019-ben lemondott egészségügyi gondjaira hivatkozva, azonban az énekesnő addig harcol, amíg apjától teljesen független nem lesz.

Az énekes ügyvédje arra kérte a Los Angeles-i bíróságot, hogy vonja meg Jamie Spearstől a sok millió dolláros vagyon kezelésének jogát. Az énekesnő azt szeretné, ha az amerikai Bessemer Trust vagyonkezelő cég venné át apja feladatait, azonban akármennyire küzdött Ingham, a bíróság június 30-án elutasította ezt a kérvényt.