Renée Zellweger szívét elrabolták – Tíz évvel fiatalabb férfiba szeretett bele

 

A Bridget Jones naplója színésznőjére, két év egyedüllét után talált rá a szerelem.

A TMZ hozta le először, hogy az 52 éves színésznő és a Discovery csatorna sármos műsorvezetője között fellángoltak az érzelmek. A két szerelmest a Celebrity IOU: Joyride című műsor hozta össze, amiben vendégszerepelt Renée is. Úgy tudni, már a forgatás kezdetekor szikrázott körülöttük a levegő és hivatalosan június óta vannak együtt, de többet egyelőre nem tudni, mivel még nagyon friss a dolog kettejük között.


Zellweger és Ant Anstead románcáról három nappal azután érkeztek a hírek, hogy a 42 éves férfi és előző felesége, Christina Haack válását hivatalosan is kimondta a bíróság, ezért a színésznő és a televíziós személyiség bimbózó kapcsolatának híre, igencsak nagy port kavart az interneten.

Természetesen mindenki arra kíváncsi, hogy van-e bármi köze Renée-nek a váláshoz, de a People magazin cikke szerint, erről szó sincs. Christina és Ant már tavaly ősszel bejelentették szakításukat, egy közös gyermekük van, a 21 hónapos Hudson, akit a jövőben közösen nevelnek tovább.

Renée egyébként 2005-ben hozzá ment Kenny Chesney-hez, de házasságuk még abban az évben véget is ért. 1999 és 2000 között Jim Carreyvel járt, de szóba hozták még Jack White-tal és Bradley Cooperrel is.