Ben Affleck már tervezi a második lánykérést

 

A színész az időpontot is kiválasztotta.

Jennifer Lopez és Affleck bimbózó románcát a TMZ leplezte le egy hónappal ezelőtt, amikor a páros magángéppel utazott Montanába, hogy együtt töltsék a hétvégét egy wellness szállodában. Azóta szinte lehetetlen lelőni a bulvársajtót, minden lépésükről beszámolnak. Bár hivatalosan még egyik fél sem erősítette meg, hogy valóban újra összejöttek-e, a legutóbbi lesifotós képek után, már kár lenne tagadni, ugyanis forró csókban forrtak össze egy étterem teraszán.


A legfrissebb hírek szerint, Ben annyira biztos a kapcsolatukban, hogy már az eljegyzést tervezi, méghozzá a gyönyörű énekesnő 52. születésnapján, ami július 24-én lesz – árulta el egy, a párhoz közeli forrás a Mirror magazinnak.

Mivel J. Lo felszámolta Miamiban lévő lakását és ikergyerekeivel, a 13 éves Emme-mel és Max-el Los Angelesbe költözött, már a távolság sem akadály a két szerelmes között.

A kétezres évek álompárjaként emlegették a Bennifer párost, de szerelmük nem sokkal az eljegyzés után kifulladt, és végül mindketten más karjaiban találták meg a boldogságot. Közös történetük úgy tűnt, 2004-ben véget ért, de most tizenhét évvel később, amikor újra egymásra találtak, talán már az oltárig is eljutnak.