Savanyú a szőlő? Sharon Stone kemény kritikát fogalmazott meg Meryl Streeppel szemben

 

Az Elemi ösztön sztárja úgy véli, Hollywood túlértékeli Streep-et.

Igencsak kellemetlen helyzetben találta magát az a riporter, aki a napokban a 63 éves Stone-t interjúvolta és feltette azt a kérdést, milyen volt, hogy végre együtt dolgozhatott Meryl Streeppel a 2019-es Pénzmosó című filmben. A Casino sztárját enyhén felpaprikázta a téma és szép hosszan ki is fejtette véleményét a hollywoodi filmiparról, ami szerinte túl idealizálta a 72 éves háromszoros Oscar-díjas színésznőt.


Tetszik, ahogyan ezt megfogalmazza, hogy végre Meryl Streep-pel dolgozhattam. Nem azt mondta, hogy Meryl végre Sharon Stone-nal dolgozhatott, vagy végre együtt dolgozhattunk, hiszen mindenki Meryllel akar dolgozni ugyebár.

Stone ezek után, még inkább belelovalta magát a kérdésbe és kifejtette, hogy szerinte minden nőt Streephez hasonlítanak Hollywoodban.

Úgy építették fel őt, mint egy jó márkát. Mindenki csodálja és irigyli, ő a tökéletes, hozzá lehet hasonlítani, vele kell versenyezni. Szerintem Meryl egy elképesztően csodálatos nő és színésznő, de őszintén szólva, vannak mások is, akik ugyanolyan tehetségesek. Ez az egész Meryl Streep idealizálás része annak, amit Hollywood tesz a nőkkel. Viola Davis is van olyan jó színésznő, mint Meryl Streep. Emma Thompson, Judy Davis, Olivia Colman vagy Kate Winslet! De ha azt mondod, hogy Meryl, mindenki rögtön hanyatt vágja magát.

A sort Stone azzal zárta, hogy szerinte Meryl nem lett volna jó az Elemi ösztönben, sem pedig a Casinóban. "Én sokkal jobb antihős vagyok és ezt ő is tudja."

A kijelentései óriási port kavartak a Twitteren, egyre több felhasználó fogalmaz meg véleményt Sharon gondolatai kapcsán, de a Stone kontra Streep tábor nagyjából egyenlően oszlik meg a platformon. A CNN mindkét színésznő képviselőjét megkereste a témában, de eddig nem válaszoltak a csatorna megkeresésére.