Orlando Bloom és Katy Perry mégsem házasodott össze?

 

Nem minden ékszer az, aminek látszik.

Már két és fél év is eltelt azóta, hogy Orlando Bloom, aki korábban Miranda Kerr topmodell férje volt, 2019-ben Valentin-napon megkérte énekesnő kedvese kezét, ráadásul egy nem mindennapi, virágos gyűrűvel. Az esküvőre tavaly szerettek volna sort keríteni, azonban az élet közbeszólt. Nem a koronavírusra gondolunk kivételesen, hanem a gyermekáldásra. A kis Daisy Bloom tavaly augusztusban született meg, a sztárpár pedig úgy gondolta, hogy a figyelmüket most gyermeküknek szentelik és nem a szervezésre.


Katy vasárnapi apák napi videója azonban pletykát indított, és sorra hozták le az amerikai lapok, hogy a pár titokban kimondhatta a boldogító igent, mivel Orlando a családi videóban karikagyűrűt visel. A felvétel egyébként Daisy születésekor készült a szülőszobában, az ékszerről pedig azóta többen állítják, hogy csupán egy egészségügyi kütyü, mégpedig Oura alvás gyűrű, ami rögzíti viselője alvási fázisait. Valószínűleg tehát szó nincs titkos esküvőről -írja az Intouch.

A pár 2016-ban kezdett el randevúzni, majd egy 2017-es se veled, se nélküled időszak után, ismét egymásra találtak. És mi sem bizonyítja ezt jobban, mint Katy apák napi köszöntője:

Boldog apák napját a szívem gyógyítójának, akitől életem legszebb ajándékát kaptam. Te jelented számomra a világot!