×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Bíróságon fog vallani Brad Pitt három gyermeke

 

Tovább folytatódik a kellemetlen családi viszály.

Hiába vált el Angelina Jolie és Brad Pitt 2019-ben, gyermekelhelyezési huzavonájuk ma is tart. A helyzetet tovább rontja Brad szemszögéből az a tény, miszerint állítólag gyermekeik közül hárman is saját döntésből szándékoznak apjuk ellen vallani, vagyis felhozni olyan történeteket, adatokat, melyek a színész megkérdőjelezhető szülői tevékenységét, mentalitását támaszthatják alá -tudta meg a Just Jared.

Ugyan a gyerekek kiléte nem ismert, de kizárásos alapon a Just Jared úgy tippeli, hogy a három testvér a hatból Pax, Zahara és Shiloh lehet. Maddox már nagykorú, és már túl van egy tanúvallomáson, a kék iker, Knox és Vivienne pedig még csak 12 évesek, ezért sejti a portál, hogy az idősebb gyerekekről lehet szó.

Szakértők vélekedése szerint a fiatalok már olyan korban vannak, hogy képesek átlátni szüleik helyzetét, és képesek helytállóan nyilatkozni az ügyről, bár azt is megemlítik, hogy érzelmileg komoly hatással lehet rájuk egy ilyen tárgyalótermi szituáció.

2016-ban jelentette be a sztárpár, hogy 11 év együttlét és két év házasság után szétválnak útjaik. A hosszadalmas és költséges válás után 2019-ben jogerősen elváltnak nyilvánították őket, azonban ügyük tovább folytatódott, ugyanis egészen mostanáig gyermekeik elhelyezéséről és felügyeletéről nem született döntés.

Brad Pitt mindvégig a közös gyermekfelügyeletért harcolt. Angelina Jolie azonban egyáltalán nem szeretett volna „osztozkodni”, néhány hónappal ezelőtt még olyan dokumentumokat is benyújtott a bíróságon, melyek azt igazolják, hogy Brad Pitt családon belüli erőszakot követett el.

A bíró azonban néhány hete Brad Pitt javára döntött, ugyanis közös gyermekfelügyeletet rendelt el, ráadásul a gyerekeket sem volt hajlandó meghallgatni. Emiatt Angelina fellebbezett, kérdés, hogy ezúttal elmesélhetik-e a sztárcsemeték, mi az ő szemszögük az ügyben.