Meghan csillapítaná a családi viszályokat, fél, hogy elveszíti hercegnői címét 

 

Kérdéses, hogy Sussex hercegnéje részt vesz-e Diana hercegné szobrának leleplezésén, azonban Meghan Markle gondolatai most egészen máshol járnak.

Harry herceg, a brit trónörökös másodszülött fia és jegyese, Meghan Markle amerikai színésznő a londoni Kensington-palota kertjében (Fotó: Nemzeti Fotótár/EPA)

Folyamatosak a találgatások azzal kapcsolatban, vajon Meghan Markle, Harry herceg felesége is részt vesz-e a július elsejei Dinana hercegné emlékére állított szobor leleplezési eseményén. Az Entertainment Online információ szerint Meghan Kaliforniában marad gyermekeivel, ugyanis az anyaságra szeretne koncentrálni.  A Radar Online egy bennfentestől azonban úgy értesültt, hogy Sussex hercegnéje semmiképp nem hagyná, hogy férje egyedül menjen édesanyja, Diana hercegné szobrának felavatására, hiszen Harry herceg nagyapja, Fülöp herceg áprilisi temetése óta most először találkozik családjával, így Meghan ott akar lenni, hogy támogassa őt.

Az azóta eltelt hetekben Harry herceg számos interjút adott, mellyel hatalmas port kavart. Legutóbb a nagyszüleit hibáztatta azért, amiért élhetetlen légkör alakult ki gyerekkorában a királyi családban. Egy, a családhoz közeli forrás elmondta, sokat romlottak a családi kapcsolatok Fülöp herceg temetése, és az interjúk óta. Olyannyira, hogy a rokonok közül többen szóba sem állnak Harry herceggel, így kérdéses, hogy milyen lesz a hangulat a július elsejei eseményen. A tervek szerint Harry, Vilmossal és Katalinnal érkezik majd a Kensington-palotába megrendezésre kerülő avatásra.

Hogy Meghan részt vesz-e az eseményen, július elsején kiderül, azonban a hercegné jelenleg jobban aggódik amiatt, hogy azt rebesgetik, megfosztják rangjától.

Meghan csillapítaná a családi viszályokat, fél, hogy elveszíti hercegnői címét 

Mint ahogyan arról korábban már beszámoltunk, több mint egy éve bombaként robban a hír, hogy Harry herceg és Meghan hercegné szakít a királyi családdal, és visszalépnek a család magas rangú tagjaként ellátott hivatalos funkcióitól, és pénzügyileg függetlenné kívánnak válni, azonban rangos címeiket továbbra is használják a közéletben. Annak ellenére, hogy 15 hónapja nem látott el semmilyen királyi feladatot, állítólag Meghan Markle eltökélt szándéka, hogy megtartsa Sussex hercegnéje címet, és aggódik, hogy a családi viszályok miatt, ezt elveszik tőle.

Egy bennfentes szerint Meghan úgy véli, hogy teljes PR  katasztrófa lenne, ha elveszítené hercegnői címét, melyet akkor kapott, mikor 2018-ban hozzáment Harry herceghez. A 39 éves Meghan továbbra is minden platformon „Sussex hercegnéjeként” van jelen, a közelmúltban pedig ezen a néven adta ki „A pad” című gyermekkönyvét.  A könyv maga nem volt túl nagy siker, ugyanis az első héten alig több mint 3000 példányt adott el, így fél, ha neve mögött nem szerepel a hercegné, még annyira se vennék a kötetet.

A gyerekkönyv hangoskönyv formájában is megjelent, mely méregdrága ahhoz képest, hogy mindössze 107 másodperces. Persze nem megfizethetetlen, mindössze 15 dollárba kerül, tehát valamivel több mint 4000 forintot kér érte Meghan, azonban tekintve, hogy nincs 2 perc az egész, horribilis az összeg. A Knews információi szerint, az Amazonon ez az egyik legdrágább hangoskönyv jelenleg, a maga 8 cent (230 forint)/szó árazásával.

„Jelenleg elárasztják munkával és különféle jól fizető ajánlatokkal Meghant, és ezt részben hercegné titulusának köszönheti” mondta egy forrás a Mirror-nak.