×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Rod Stewart felesége rendőr egyenruhában feszít

 

Penny Lancaster ötvenévesen szakmát váltott.

A népszerű zenész, Rod Stewart 2007-ben vette feleségül a modell és színésznőt, de úgy tudni, Penny az utóbbi időben a kifutót és a filmipart lecserélte az "utcára". A JustJared cikke szerint, Lancastert London utcáin látták járőrözni rendőr egyenruhában.

Penny valójában már tavaly csatlakozott a bűnüldöző szervekhez, mint részmunkaidős önkéntes. Úgy tűnik azonban, hogy a vártnál jobban megtetszett neki a munka, és elvégezte a rendőrtiszti tanfolyamot, ami azt jelenti, hogy a korábbi korlátozott jogkörével ellentétben, most már hivatalos személynek minősül, járőrözhet, részt vehet üldözésekben, és le is tartóztathat személyeket, amennyiben az indokolt.

Stewart feleségét a héten London utcáin csípték el a lesifotósok és tagadhatatlan, hogy nagyon jól áll az egykori modellnek a rendőregyenruha is. Penny egyébként 2019-ben szerepelt a Famous and Fighting Crime című brit sorozatban, amely hírességeket és rendőröket hozott össze, hogy betekintést nyerjenek a bűnüldözésbe és a nagyvárosok béke fenntartásába. A színésznő ezután döntötte el, hogy ő is ezzel szeretne foglalkozni.