Nem csak szerep volt - a Séta a múltba szereplői között tényleg izzott a levegő

 

Shane Westnek és Mandy Moore-nak nem kellett megjátszania, hogy odáig vannak egymásért.

A Nicolas Sparks regénye alapján készült Séta a múltba című film a romantikus kategória alap műjének számít, mely egy csapásra híressé tette a filmben szerelmeseket alakító Shane Westet és Mandy Moore-t. Shane most a People magazinnak adott interjújában idézte fel a régi szép időket, amikor remegő keze miatt nem tudta megcsinálni a tetoválós jelenetet a filmben, annyira zavarban volt.


Mindketten tetszettünk a másiknak, ott voltunk egymásnak, de a legártatlanabb és őszintébb módon, ami tudom, hogy nagyon szirupos, de tényleg így van, ami nagyon ritka. Nagyon jól kijöttünk egymással, van az a jelenet, amikor Landon egy ideiglenes pillangó tetoválást próbál feltenni, azt folyton elrontottam. Aztán Mandy a harmadik után elnevette magát, és az egész jelenet ment a levesbe. Az, ahogy meg tud nevettetni másokat, volt szerintem a siker kulcsa.

Shane nem először nyilatkozott ilyen kedvesen egykori kolléganőjéről, 2019-ben amikor Mandy csillagot kapott a Hírességek sétányán, szintén megdobogtatta a szíveket:

A filmünk nem csak fantasztikus élmény volt számomra, de bele is szerettem abba a fantasztikus nőbe, akit alakítottál. Mandy, te egy igazi drágakő vagy, a mosolyod pedig nevetséges, tényleg az, de ha te belépsz, felragyog a szoba. Az energiád szinte ellenállhatatlan, a szívedhez pedig nincs fogható. Nem is lehetnék rád büszkébb. Szeretlek.