A nap felvétele: Harry herceg ötvenévesen és kopaszon

 

Egy szakértő szerint, a sussexi herceg több hajszálat hullajt, mióta feleségével Meghannal az Egyesült Államokba költöztek.

Egy manchesteri plasztikai sebészeti klinika vezetőorvosa, Dr. Asim Shahmalak tapasztalataira támaszkodva a Daily Mail-nek elárulta, hogy Harry ötvenéves korára elérheti a teljes kopaszságot, hacsak nem tesz megelőző lépéseket az ügyben, mint az az általa készített fikciós fotón is látszik. Hozzátette, hogy bár testvérével Vilmossal együtt, mindketten hajlamosak a korai hajhullásra, Harry egy kicsit szerencsésebb helyzetben van, mint bátyja, hiszen nála jól láthatóan később kezdődött ez a folyamat.


A kopaszodásért felelős gének Dr. Shahmalak elmondása szerint, Károly hercegtől származnak, aki a néhai Fülöp hercegtől örökölte őket. A családban egyértelműen Vilmosban a legerősebbek a gének, aki már egészen fiatalon elvesztette hajkoronájának jelentős részét. Ezzel szemben a most 36 éves Harry herceg még mindig dúsabb "fürtökkel" büszkélkedhet, mint testvére tíz évvel ezelőtt.

A sebész rámutatott, hogy a hercegre nem volt jó hatással az elmúlt hónapok konfliktusa a királyi családdal. Szó, mi szó, Károly és Diana fia mindet megtett az utóbbi időben, hogy elidegenítse magát a családjától és a népétől egyaránt. Harry és felesége, Meghan Markle, több mint egy évvel ezelőtt úgy döntött, hogy királyi kiváltságaikat és feladataikat maguk mögött hagyva, Amerikába költöznek fiúkkal, Archie-val, hogy új, nyugalmas, sajtó mentes életet kezdjenek.

Nos, az elmúlt hónapok botrányaiból ítélve, ez nem igazán jött össze nekik, pláne, hogy interjúikban jóformán bombázni kezdték a monarchiát sorozatos sérelmeikkel és vádjaikkal. A sussexi páros királyi család ellen intézett hadüzenetével nemcsak az uralkodóházat támadta, hanem a britek egész, királynőhöz hű közösségét.

Ennyi stressz talán egy életre is sok lenne, nemhogy pár hónapba belesűrítve, arról nem is beszélve, hogy nemrég született meg második közös gyermekük Meghannal, tehát semmi meglepő nincs abban, hogy Harry a sok idegeskedés után a családi hagyományt tovább vitte és erősen kopaszodásnak indult.