J. Lo és Ben forró csókkal borzolják a lesifotósok kedélyeit

 

Nem mintha titkolni akarták volna kapcsolatukat, de a legújabb képek láttán, már kár lenne tagadni!

Lopez és Affleck bimbózó románcát a TMZ leplezte le pár héttel ezelőtt, amikor a páros magángéppel utazott Montanába, hogy együtt töltsék a hétvégét egy wellness szállodában. Azóta szinte lehetetlen lelőni a bulvársajtót, hiszen mindenkit az érdekel, hogy Hollywood legforróbb sztárpletykája valóban igaz-e? Nos, a legújabb lesifotók azt igazolják, hogy az egykori szerelmesek között, ismét fellángoltak az érzelmek, bár erről még egyik fél sem tett hivatalos nyilatkozatot.


Több forrás is megerősítette, hogy Ben és Jennifer, avagy a Bennifer páros valóban komolyan gondolják kapcsolatukat. Az énekeső már fel is számolta Miamiban lévő lakását és ikergyerekeivel, a 13 éves Emme-mel és Max-el Los Angelesbe költözött, hogy közelebb lehessenek családjával a színészhez.

Legutóbb egy romantikus randevún csípték el a gerlepárt és bár a lesifotósok már hetek óta a nyomukban vannak, a párról most először készült kép, forró csókváltás közepette – írja a PageSix.

A kétezres évek álompárjaként emlegették Lopezt és Afflecket, de szerelmük nem sokkal az eljegyzés után kifulladt, és végül mindketten más karjaiban találták meg a boldogságot. Bár közös történetük úgy tűnt, 2004-ben véget ért, most tizenhét évvel később, újra felveszik az évtized álompároja címet.