Gwen Stefani titokban másodszor is férjhez ment

 

Állítólag a múlt hétvégén hat év után kimondta az igent Blake Shelton country énekesnek.

Tavaly októberben végre elérkezett a nap, amikor Amerika egyik kedvenc álompárja eljegyezte egymást. Gwen Stefani és Blake Shelton a nagy hírt Instagram oldalán jelentette be ugyanazzal a képpel, melyen a boldog ara feltartja kezét, hogy megvillantsa gyűrűjét.


A vőlegény a Today Show-ban áprilisban már az esélyes dátumot is megszellőztette:

Úgy tűnik, hogy a koronavírus ellenére nyélbe tudjuk ütni. Meglátjuk! A nyár a tervünk. Attól tartok, hogyha várunk jövő novemberig, akkor már megint indul a The Voice, és nem lenne elég időnk egymásra.

A New York Post informátora szerint a pár a múlt hétvégén nyélbe is ütötte a lagzit, amit egyelőre az illetékesek nem erősítettek meg.

És hogy miért hiszik azt az amerikai lapok, hogy Gwen és Blake kimondta az igent? A párt a minap karikagyűrűvel az ujjaikon fotózták le, ami elég volt bizonyítéknak. Amit azért megerősített az ara pénteki posztja, melyen nemes egyszerűséggel az alábbi olvasható: Férjhez megy!

Gwen és Blake épp a tehetségkutató zsűritagjaként ismerte meg egymást, 2015 novembere óta pedig hivatalosan is egy párt alkotnak.

Az énekesnőnek előző házasságából Gavin Rossdale-lel három gyermeke született, Kingston, Zuma és Apollo, míg countrysztár kedvese most harmadszor készül nősülni. Blake korábban Miranda Lambertet, és Kaynette Williamset is feleségül vette, de egyik házasságból sem született gyermek.