Még a botox előtt: 17 évvel ezelőtti képet posztolt Courteney Cox

 

A színésznő, lánya Coco születésnapja alkalmából tett ki közös képet.

„Boldog 17. születésnapot az én erős, érzékeny, kreatív, szerető, lelkes, gyönyörű, tehetséges és bölcs lányomnak. Nagyon szeretlek!” – írta a büszke édesanya, aki a posztban több képet is megosztott gyermekéről. Rögtön az első fotón ketten mosolyognak a kamerába, mikor a színésznő arcán még se híre, se hamva nem volt botoxkezeléseknek – írja a People.


Nos, azok az idők már elmúltak és Cox, csak úgy, mint sok más híresség, nehezen viselte az öregedés jeleit a testén, így elkezdte „karban tartani” magát, hogy lépést tudjon tartani az idővel.

A bulvár lapok évekig cikkeztek a Jóbarátok Monicájának mimikátlan arcáról, amit a töménytelen arcfeltöltés eredményezett. A színésznő azóta felhagyott az orvosi beavatkozásokkal és megtanulta elfogadni önmagát, de sajnos régi bájos vonásait már semmi nem hozza vissza:

Úgy gondolom, hogy egy bizonyos korban, ezen mindenki átesik, főleg Hollywoodban. El kell fogadnod, hogy öregszel, ez azonban nekem igen nehezen ment. Aztán egyik nap, a tükör előtt álltam és nem ismertem magamra. Ma már elfogadom a külsőm és boldogan idősödöm azzal, amit Istentől kaptam.

– mesélte egy korábbi interjúban Courteney.