×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Már nincs meg a régi glamour - új képen a Szex és New York színésznői

 

Megkezdődött a forgatás, tíz év után újra együtt Sarah Jessica Parker, Kristin Davis és Cynthia Nixon.

Januárban vált hivatalossá, hogy érkezik a nagy sikerű sorozat folytatása, mégpedig az HBO Maxra, melynek bejelentését a csatorna a főszereplő, Sarah Jessica Parkerre bízta. Az évadhoz tíz félórás epizód készül, amelyek forgatását a minap el is kezdték New Yorkban.

A sztori azonban Samantha karaktere nélkül folytatódik, Kim Cattrall ugyanis nem kíván részt venni a produkcióban. A három másik nagyvilági barátnőre azonban újabb kalandok várnak, akik az első napon össze is álltak egy szelfire. Bár a rajongók nagyon örültek a hiánypótló fotónak, az a nagyvárosi glamour, amit anno képviseltek, haloványan sem látszik a színésznőkön, így aztán a stylistoknak lesz dolguk bőven, hogy ismét stílust kölcsönözzenek a hölgyeknek.

A sorozat férfi sztárjai közül egyébként John Corbett (Aidan Shaw), Chris Noth (Mr. Big), valamint a Miranda férjét alakító, David Eigenberg (Steve Brady) is szerepelni fog a szériában.

A tartalomról egyébként nem sokat tudni, az HBO egyelőre ködösen annyit hozott nyilvánosságra, hogy a barátnők elé az élet újabb kihívásokat sodor, melyeket ismét együtt vészelnek majd át.