×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Betörtek Kylie Jenner otthonába: az elkövető szerelmi vallomást akart tenni

 

A férfi nem volt hajlandó elhagyni a valóságshow-sztár házát.

A TMZ információ szerint, birtokháborítás történt a milliárdos híresség Los Angeles-i otthonában. A 35 éves elkövetőt a biztonságiak tartóztatták fel, de a férfi a felszólítás ellenére sem volt hajlandó elhagyni a területet, így rendőrséget kellett hívni.

A hősszerelmes betörő azért érkezett, hogy megvallja érzéseit Kylie-nak, de mivel őt nem találta, így addig tervezett maradni, amíg személyesen tud találkozni a legfiatalabb Jenner lánnyal. Természetesen ezt nem tudta megvárni, mivel a kiérkező rendőrök felkapták és kivitték a behatolót a 23 éves celeb mami otthonából. A férfit birtokháborítás vétségével letartóztatták, de később szabadon engedték.

A biztonságiak szerint, az elkövető „ismerős” volt, mert már többször feltűnt az elmúlt hetekben a valóságshow-sztár otthona körül, de akkor a felszólításnak eleget téve, mindig távozott.

Nem Kylie az egyetlen híresség, akihez hívatlan vendégek állítottak be a közelmúltban. Johnny Depphez például egy hajléktalan férfi tört be, akire a rendőrök zuhanyzás közben találtak rá. Ennél veszélyesebb helyzetben találta magát a kanadai rapper, Drake, akinél egy késsel hadonászó nő akart látogatást tenni. A legnagyobb blöffel pedig egy nőnek sikerült kicseleznie a biztonságiakat, aki órákig bolyongott II. Erzsébet windsori rezidenciáján, miután azt állította az őrszemeknek, hogy ő a királynő fiának, András hercegnek a menyasszonya.