×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Katalin hercegné hobbiját, sokszor saját gyerekei szenvedik meg

 

Cambridge hercegnéjére néha rá kell szólni, hogy "Anyu, kérlek, hagyd abba!"

Katalin igazi főnyeremény a királyi család számára. A rengeteg rangjából adódó feladat mellett, Vilmos herceggel közös három gyermekét neveli és még kedvenc elfoglaltságára is marad ideje, persze hozzá se kell tenni, mindig kifogástalan megjelenéssel.

Köztudott tény, hogy Katalin imád fotózni és ennek a hobbijának nagyon gyakran hódol is, amit gyerkőcei nem mindig tudnak nyugton tűrni – írja a People.

A cambridge-i hercegné a minap a Hold Still fotópályázatának egyik nevezőjével beszélgetett telefonon. A kezdeményezés célja, hogy minél többen mutassák meg, hogyan élték meg a világot sújtó koronavírus-járvány alatti időszakot. Ceri A. Edwards, Poppy nevű kislányáról és mentős férjéről küldött be egy képet, amin szorosan megölelik egymást.

A fotó nagyon jól sikerült, így Katalin meg is kérdezte a hölgyet, hogy hivatásos fotós-e? Erre Ceri nevetve azt válaszolta, hogy nem, de ha a férjét és a lányát kérdeznék, akkor ők biztos mást állítanának, ugyanis rengeteg képet készít a családjukról.

Pontosan tudom, miről beszélsz, én is ilyen vagyok. Györgytől, Saroltától és Lajostól folyton hallgatom, hogy: Anyu, kérlek ne fényképezz

– vágta rá a hercegné is kacagva.

Katalin egyébként nem most először beszélgetett a pályázat egy résztvevőjével, legutóbb például kiderült, hogy szívesen megnézné férjét, Vilmos herceget egy bizonyos szuperhős jelmezben.