Liam Neeson szerepelni fog az Obi-Wan Kenobi sorozatban?

 

A színész reagált a Star Wars világába való esetleges visszatérését övező pletykákra.

Liam Neeson ír színész érkezik az Aranykamera díjak 53. átadási ünnepségére Hamburgban 2018. február 22-én. (MTI/EPA/Focke Strangman)

Rajongók tömkelegét hozta lázba a hír, amikor a Disney bejelentette, hogy kilenc új Star Wars-sorozatot készítene a jövőben, többek között az Obi-Wan Kenobit, amihez sikerült visszacsábítani a címszereplőt alakító Ewan McGregort és régi padawanját, az Anakin Skywalkert alakító Hayden Christensent is.


Ezek után jogosan merült fel a kérdés, vajon a Qui-Gon Jinnt játszó Liam Neeson is visszatér? A színész a kronológiailag első részben, a Baljós árnyakban szerepelt, mint Obi mestere, de még ugyanebben a részben, a dathomiri sith lovag Darth Maul megölte Qui-Gont egy fénykard párbajban.

via GIPHY

Neeson a napokban Jimmy Kimmel műsorában vendégeskedett és természetesen kitértek a Star Wars témára is beszélgetésük alatt – írja a JustJared.

Igen, hallottam róla, hogy új sorozatot készítenek Obiról Ewan McGregorral, de én nem hiszem, hogy benne leszek, ugyanis nem kerestek meg a készítők.

A rajongók legnagyobb bánatára, minden remény ellenére, ideje elfogadni a tényt, hogy Qui-Gon ezúttal sem tér vissza a Star Wars világába, annak ellenére, hogy teljes mértékben kivitelezhető lenne, mivel a jedimester rájött, hogyan élhet tovább az erő által, így szellemként visszatérhetne az élők közé.

via GIPHY