×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Egy autóban hozta világra második gyermekét a sorozatsztár

 

A Hazug csajok társasága színésznőjének ilyen kalandos szülésben még nem volt része.

Troian Bellisario és a Briliáns elmék színésze, Patrick J. Adams május 15-én köszönthették második kislányukat, aki az Elliot Rowena Adams nevet kapta. Az édesanya már múlt héten elárulta, hogy a kicsi a "legvadabb körülmények" között született, de egészen mostanáig nem lehetett tudni, pontosan mit is értett ez alatt a színésznő.

A páros a napokban egy podcast műsorban vendégeskedett, és kendőzetlen részletességgel mesélték el a történteket. Egy biztos, családjuk felejthetetlen emlékekkel gyarapodott az eset után – írja a People.

Már reggel megkezdődtek a fájásaim, de az első kislányommal, Aurorával 26 órát vajúdtam, szóval elég ráérősen vettük a dolgot. Egy idő után viszont egyre kényelmetlenebbül éreztem magam, így úgy döntöttünk, ideje a kórház felé venni az irányt.

Mire Troian és kedvese leparkoltak a kórház garázsában a színésznő már ordított a fájdalomtól. Férje gyorsan a parkolóban állomásozó biztonságihoz rohant és segítséget kért.

Odaszaladtam és jeleztem neki hogy beindult a szülés, azonnal hozzon szakembereket. Utána visszarohantam Troian-hoz, aki addigra négykézláb az anyós ülésen vajúdott és megkért, hogy húzzam le a nadrágját. Megtettem és akkor megláttam a baba fejét.

Patrick azonnal cselekedett, hiszen tudta, hogy a pániknak akkor és ott nem volt helye. Tartotta a pici fejét és ellenőrizte, hogy nincs-e a nyaka köré tekeredve a köldökzsinór, majd a következő nyomással a baba már teljesen kint volt.

"Csak átnéztem a vállam fölött, mert még mindig négykézláb voltam... és láttam, ahogy Patrick tarja a kislányunkat, aki jó hangosan sír, szóval megnyugodtam, hiszen életben volt, jól volt és lélegzett" – tette hozzá Bellisario.

Pár perc múlva megérkezett az orvosi csapat, akik megfelelő ellátásban részesítették a picit és az édesanyát is, így pár nap múlva el is hagyhatták a kórházat.