×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Kim Kardashiant mardoshatja a féltékenység - Irina Shaykkal romantikázik az exférje

 

Kanye West külföldre vitte állítólagos új kedvesét.

Néhány hónapja még arról szóltak a hírek, hogy Kanye West teljesen belebetegedett a szakításba, és egy vidéki farmon nyalogatja Kim Kardashian okozta sebeit.

Aztán fordulat történt, új hölgy jelent meg a rapper életében, az amerikai bulvársajtó szerint Bardley Cooper exe, a szupermodell Irina Shayk. Bár először igen légből kapottnak tűnt a sztori, a Dailymail lesifotósa bizonyítékokkal szolgált, a párt a Provance-ban kapta lencsevégre. Bár kompromittáló felvétel nem készült, a szemtanú szerint nagyon is egy párnak tűntek.

Kanye West a héten ünnepelte 44. születésnapját, így az utazás apropója is adott, ami épp kapóra is jött, hogy új párjával kicsit elbújjanak a kíváncsi szempárok elől. Az már más kérdés, hogy ez Franciaországban sem sikerült.

Hogy kettejük között mikor és milyen körülményke között lobbant fel a láng, az egyelőre titok, mindenesetre Irina és Kanye régről ismerik egymást. A modell 2012-ben szerepelt a rapper ruhamárkájának divatbemutatóján, valamint feltűnt West “Power” című klipjében is.