×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Kiderült, mit gondol Ben Affleck és J.Lo románcáról az exfeleség, Jennifer Garner

 

Bánatfelejtő flörtnek hitték, de az egykor jegyben járó páros úgy tűnik, komolyan gondolja az újrakezdést.

Lopez és Affleck bimbózó románcát a TMZ leplezte le pár héttel ezelőtt, amikor a páros magángéppel utazott Montanába, hogy együtt töltsék a hétvégét egy wellness szállodában. Azóta szinte lehetetlen lelőni a bulvársajtót, hiszen mindenkit az érdekel, hogy Hollywood legforróbb sztárpletykája valóban igaz-e? Nos, minden jel arra mutat, hogy igen!

Több forrás is megerősítette, hogy Ben és Jennifer, avagy a Bennifer páros valóban komolyan gondolják kapcsolatukat. A legfrissebb hírek szerint, az énekeső felszámolta Miamiban lévő lakását és ikergyerekeivel, a 13 éves Emme-mel és Max-el Los Angelesbe költözött, hogy közelebb lehessenek családjával a színészhez.

Na, de mit szól ehhez az exfeleség? Jennifer Garner állítólag nagyon örül a pár boldogságának és áldását adta rájuk – árulta el egy forrás a US magazinnak.

J.Lo természetesen megkereste Garnert és a jóváhagyását kérte a Bennel való románcára. Lopez szerint, Jennifer egy kedves és jószívű ember, nem mellesleg csodálatos édesanya!

A színésznő és Affleck 2005-ben házasodott össze és tíz évig alkottak egy párt, a válásukat hivatalosan 2018-ban mondták ki. Szerelmükből három gyermekük született: Violet, 15 éves, Seraphina, 12 éves és Samuel, 9 éves.