×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Eljegyezték Meryl Streep lányát

 

Grace Gummer hamarosan oltár elé állhat a zenész Mark Ronsonnal.

Még május végén, kéz a kézben kapták lencsevégre a gerlepárt, a hölgy ujját pedig egy hatalmas gyémánt gyűrű ékesítette, aminek láttán azonnal elindultak a találgatások. A pár nem reagált a megkeresésekre az eljegyzést illetően, de a zenész a napokban egy podcast műsor keretében árulta el, hogy vőlegény lett – írja a PageSix.

Bár Ronson a menyasszonyát nem nevezte meg a beszélgetés alatt, a korábban készült lesifotók alapján, bizony Meryl Streep lányáról, a 35 éves Graceről lehet szó, akivel Ronson 2020 óta alkot egy párt.

Gummer egyébként édesanyja nyomdokaiba lépve, szintén a filmiparban vetette meg a lábát. Láthattuk már Rami Malek oldalán a Mr. Robot című nagysikerű sorozatban, de játszott Ryan Murphy horror-dráma szériájában is, az Amerikai Horror Sztori harmadik (Boszorkányok) és negyedik (Rémségek cirkusza) évadában.

A színésznőnek és kedvesének egyaránt ez lesz a második házassága. Gummer 2019-ben állt oltár elé a szintén szakmabeli Tay Strathairnnel, de röpke 42 nap után beadták a válókeresetet. Ronson 2011-től 2018-ig volt férje Joséphine de La Baume francia színésznőnek, de kapcsolatuk a zenész karrierje miatt tönkrement.