Blake Lively szíve összetört – édesapját gyászolja

 

74 éves korában hunyt el a színész, Ernie Lively, A pletykafészek sztárjának édesapja.

A hollywoodi színész, több mint öt évtizedes pályafutása alatt olyan filmekben játszott, mint a Négyen egy gatyában, a Simon mondja, az Egyik kopó, másik eb, Az 57-es utas vagy a Holdember. A legutolsó munkái között, olyan alkotások szerepeltek, mint a 2020-as Phobic című thriller, valamint a 2018-as Ne nézz a tükörbe! Nicolas Cage oldalán.


Ernie múlt héten, június 3-án hunyt el szívbetegség következtében, amit szóvivője és családja csak most hozott nyilvánosságra, mivel szerették volna a gyászidőszakot felhajtás nélkül, csendben eltölteni – írja a People.

Lively 42 évig élt házasságban feleségével, Elaine-val. Szerelmükből öt gyermekük született, Lori, Jason, Robyn, Eric és Blake. Apjukhoz hasonlóan, mindannyian a filmiparban helyezkedtek el, de a legnagyobb sikereket a legfiatalabb Blake érte el, akinek a hírnevet a Négyen egy gatyában után, A pletykafészek című tinidráma sorozat hozta meg Serena van der Woodsen megformálásával.

Erine évek óta küzdött szívproblémájával, 2013-ban egy műtéten is átesett. Ő volt az első ismert páciens, akinek génterápiát alkalmaztak a szívén. Az úttörő eljárás során saját őssejtjeit injekciózták a szívébe, hogy helyreállítsák a sérült izmokat és artériákat.