×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Tényleg lesz Ünneprontók ünnepe 2? Owen Wilson végre nyilatkozott

 

A színész tisztázta a dolgokat a folytatással kapcsolatban.

Néhány napja beindult a pezsgés a filmes oldalakon, miután kiszivárgott, hogy az HBO Max leforgatja az Ünneprontók Ünnepe folytatását, melyre ráadásul mind a négy főszereplő, Owen Wilson, Vince Vaughn, Isla Fisher és Rachel McAdams is igent mondott. Az első hírek arról szóltak, hogy nyáron már el is kezdődik a forgatás, most azonban Owen Wilson egy kissé visszább fogta az agarakat:

Néhányan már azt beszélik, hogy augusztusban belecsapunk, de ez nincs így. Abban mind egyetértünk, hogy ez egy jó ötlet. De jelenleg ez annyit jelent, hogy ötletelünk, és megnézzük, hogy ki lehet-e belőle hozni valami érdemlegeset

Wilson a Varietynek azt is elárulta, hogy a rendezőnek, David Dobkinnak már vannak tervei, amit Vince Vaughnnal is megosztott, azonban minden más, ami a lehetséges folytatásról megjelent, erős túlzás.

Tehát összegezve, az ötlet felmerült, vannak kezdeti tervek, elképzelések, beindultak a fogaskerekek, de hogy mikor is ülhetünk be a moziba egy nagy sajtos popcornnal megnézni, hogyan alakult az esküvőkön potyázó John és Jeremy sorsa, az még nagy kérdőjel, de izgatottan várjuk a híreket.