×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Önként vonult be a rehabra Armie Hammer tornyosuló szexbotrányai miatt

 

A színész belátta, hogy orvosi segítségre szorul a szexuális vádak, az alkohol és a drogfüggősége miatt.

A tehetséges hollywoodi színész az utóbbi fél évben nem remek alakításaival írta be magát a bulvár lapok hasábjai közé, sokkal inkább az egyre hajmeresztőbb szexuális visszaélésekkel, amikkel "támadni" kezdték őt korábbi partnerei.

A döbbenetes vádak között erőszak, kannibalizmus, megalázás és lelki terror is szerepelt. Több hölgy is felszólalt a színész ellen, de a rágalmakat Armie mindvégig tagadta. A botrány kirobbanása óta, a 34 éves sztár a Kajmán-szigeteken tölti mindennapjait, azonban a Vanity Fair-nek nyilatkozó forrás elárulta, hogy Hammer alig egy hete elhagyta a szigetet és bevonult a rehabra drog-, alkohol- és szexproblémái miatt.

Armie-t volt felesége, Elizabeth Chambers és két kicsi gyermekük kísérte be az elvonóra. Egy a színészhez közel álló forrás azt mondta, a színész május végén kereste meg volt kedvesét, segítséget kért, és elmondta neki, hogy készen áll a kezelésre, egyúttal ígéretet tett arra, hogy addig marad a floridai létesítményben, amíg csak kell.

A legtöbben, amikor Armie-ra néznek, csak azt látják, hogy gazdag és kiváltságos, de ez nem jelenti azt, hogy neki soha nem voltak problémái. Gyerekkori traumák, a hírnévvel járó reflektorfény, mind ahhoz vezetett, hogy elveszítette önmagát.

Bár a színész ügyében rendőrségi nyomozást is indítottak, az egyik őt vádoló Effie nevezetű hölgy nyilatkozatát Armie fényképes bizonyítékokkal cáfolta meg, így kérdéses, mennyire bizonyulnak valósnak a Hammer ellen felhozott szexuális visszaélések.

Mindazonáltal a hollywoodi híresség több filmes kollégája, akik egyes filmforgatásokon segédkeztek, arról számoltak be, hogy a színésznek komoly alkohol-, és kábítószerproblémái vannak, ezért Armie elvonóra való bevonulása csak segíthet problémáinak kezelésében.