×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

A királynő áldását kérte Harry herceg

 

Az utóbbi hónapok botrányaitól eltekintve, Harry továbbra is nagyon jó viszonyt ápol nagymamájával.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Royal Family (@theroyalfamily) által megosztott bejegyzés

Alig pár napja érkezett a hír, hogy megszületett a sussexi pár második gyermeke, akiről már korábban tudni lehetett, hogy kislány lesz. A pici nevét illetően, hónapok óta folytak a találgatások, az internet pedig nem lőtt mellé, ugyanis a legesélyesebbek a Lilibet, a Diana és a Philippa voltak.

Nos, Harry és Meghan kislánya a Lilibet Diana Mountbatten-Windsor nevet kapta, ami tisztelgés a királynő és a herceg tragikusan elhunyt édesanyja előtt.

A Lilibet, az Elizabeth becézett formája és köztudott tény, hogy a néhai Fülöp herceg hívta így kedvesét, II. Erzsébetet.

A sussexi pár névválasztása hallatán, rögtön többekben felmerült a kérdés, hogy mit szólt ehhez a királynő? A PageSix-nek nyilatkozó egy, a palotához közel álló forrás szerint, Harry hetekkel a szülés előtt felhívta a nagyanyját és beleegyezését kérte, hogy Meghannal közös gyermekét róla nevezhessék el, amire II. Erzsébet természetesen áldását adta.

Harry és Meghan egyértelműen a királynőnek tett békülékeny gesztust második gyermekének elnevezésével. A házaspár és a királyi család között ugyanis jól érzékelhetően igen feszült a viszony azóta, hogy Harry és Meghan tavaly kilépett a családi kötelékből és Kaliforniába költözött, és a kapcsolat tovább romlott idén márciusban, amikor a herceg és a hercegnő világszerte óriási vihart kavaró interjút adott a CBS amerikai televíziónak.

Hogy miképpen alakulnak a családi viszonyok, az még kérdéses, mindenesetre a királyi család, köztük a királynő, valamint Vilmos herceg és Katalin hercegné és elragadtatását fejezte ki a kis Lili születése kapcsán, és jó egészséget kívántak a babának és a kismamának.