×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Újabb bizonyítékokkal állt elő Károly és Kamilla állítólagosan eltitkolt szerelemgyereke

 

Simon Charles Dorante-Day DNS- vizsgálatot követel, azonban a bírósági ítéletig fotókkal bizonyítaná igazát.

Mint korábban beszámoltunk róla egy Ausztráliában élő 55 éves férfi váltig állítja, hogy ő a brit trónörökös elsőszülött fia.

Simon Charles Dorante-Day 1966-ban született Angliában, jelenleg Ausztráliában él és dolgozik mérnökként és saját elmondása szerint, édesapja az angol trón várományosa, édesanyja pedig Kamilla hercegné.

Története szerint, az akkor 17 éves Károly teherbe ejtette a 18 éves Kamillát, de mivel a királyi család nem szorgalmazta a szerelmes tinédzserek kapcsolatát, ezért úgy döntöttek, a kicsit örökbe adják két, a királynő szolgálatában álló alkalmazottnak. Simon Charles fogadott nagyszülei, Winifred és Ernest voltak, akik szakácsként és kertészként dolgoztak az udvarnál. 18 hónapos korában végül Karen és David Day fogadta őt örökbe, akik felnevelték, de "nagyszüleivel" továbbra is tartotta a kapcsolatot. Tőlük tudja, hogy igazi szülei valójában Károly és Kamilla voltak.

Bár a királyi család kommentre sem méltatta a férfi állítását, nem úgy tűnik, hogy Simon feladná "nemes" ügyét, és egy Facebook oldalt is létrehozott, ahol egymás mellé szerkesztett fotókkal bizonyítaná, hogy szakasztott mása állítólagos szüleinek - írja az Irish Mirror. Bár néhány vonásban valóban van hasonlóság, ami random emberekről ugyanígy elmondható, így ez bizonyára nem hoz előrelépést a férfi számára.

Dorante-Day számtalan kutatást végzett a témában, és bár bizonyítéka nincs állításai igazolására, ő mégis szentül hisz bennük. Állítja továbbá azt is, hogy emlékei vannak arról, hogy gyerekkorában sokszor vitték Portsmouth környékére, ahol egy nővel kellett találkoznia és akiről úgy gondolja, hogy Kamilla volt az. Bár az anyakönyvi kivonaton egy királyi családtagnak sem olvasható a neve, Simon Charles szerint ez annak az oka, hogy meghamisították a papírokat, nehogy fény derüljön a kilétére. A férfi úgy tudja, hogy Diana is tudott Károly és Kamilla eltitkolt szerelemgyermekéről és készen állt nyilvánosságra hozni az igazságot, de mielőtt megtehette volna, elhunyt egy tragikus autó balesetben.

Sántít a történet

Simon szerint, "szülei" 1965-ben találkoztak először Winston Churcill, korábbi miniszterelnök temetésén, ezzel szemben a valóságban a két fiatal csak 1970-ben ismerkedett meg egymással egy windsori pólómérkőzésen, valamint egy fényképes bizonyíték sincs arról, hogy Kamilla 1966-ban gyermeket várt volna. Akkoriban sok társasági eseményen részt vett és számos kép készült róla, de egyiken sem látni kerekedő pocakot.