Khloé Kardashian kikérte magának, hogy űrlénynek nevezték

 

A valóságshow-sztár nem hagyta szó nélkül az udvariatlan hozzászólást.

A 36 éves híresség kapott hideget-meleget egy új videó miatt, amiben egy migrén kezelésére használt vényköteles gyógyszert reklámozott. Az egyik kommentelő Twitteren, szó szerint űrlénynek nevezte a sztármamit és azt is hozzátette, hogy nem egy agyon plasztikázott celebbel kéne promótálni egy újonnan piacra dobott készítményt – írja a PageSix.


Kutatások szerint, minél több plasztikai műtétje van valakinek, annál valószínűbb, hogy migrénben szenved? Miféle gyógyszergyártó cég választ szóvivőnek valakit, aki annyi plasztikai műtéten esett át, hogy már úgy néz ki, mint egy földönkívüli?

Khloé szinte azonnal visszavágott a kritikát megfogalmazó nőnek:

Sajnálom, hogy így érzel és minden jogod megvan ahhoz, hogy letiltsd a profilomat, ha nem tetszik, amit látsz. Én csak szeretnék azoknak, akiknek megnehezíti a mindennapjait a migrén, de minden jogod megvan a véleménynyilvánításhoz, ahogy nekem is. Az oldalad alapján, feministának hirdeted magad, mégis indokolatlanul támadod a nőket.

A valóságshow-sztár nem először szembesül rosszindulatú megjegyzésekkel a külsejét illetően, történt ugyanis, Kardashian asszisztense véletlenül kitett főnökéről egy retusálatlan bikinis fotót, amit aztán az egész család gőzerővel próbált eltüntetni az internetről.