×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Joaquin Phoenix köztudottan vegán, de vajon gyermekére is ráerőlteti az étrendet?

 

A színész egy interjúban fejtette ki nézeteit a kérdésben.

A Joker 46 éves sztárja és kedvese, a 36 éves Rooney Mara, 2016 óta alkot egy párt, szerelmük gyümölcse pedig tavaly augusztusban látta meg a napvilágot, River Phoenix néven. A kicsit a színész fiatalon elhunyt testvéréről nevezték el, ezzel állítva emléket neki.

Mivel a páros azon hollywoodi hírességek táborát erősíti, akik féltve őrzik a magánéletüket, így a kicsiről születése óta nem sokat tudni, de Joaquin a napokban egy interjú keretében elárult pár részletet kisfia nevelésével kapcsolatban – írja a Buzzfeed.

A színész évek óta vegán étrendet folytat, elkötelezett híve a környezetvédelemnek és az állatok jogainak, amit 2020-ban, az Oscar-díjátadón fejtett ki köszönőbeszédében, amikor átvette a legjobb színésznek járó aranyszobrocskát Joker megformálásáért.

Ezek után felmerül a kérdés, hogy Phoenix vajon kisfiánál "erőltetni" fogja-e a vegán étkezést? Nos, a színész gyorsan pontot tett a téma végére, ugyanis kijelentette, hogy bár nagyon örülne, ha River is ezt az étrendet választaná, amikor idősebb lesz, most semmiképpen nem akarják Rooney-val rákényszeríteni ezt.

Ami a vegán étrendet illeti, nem hiszem, hogy helyes lenne ráerőltetni Riverre az akaratomat. Az ő döntése lesz, milyen életszemléletet választ, de ez nem jelenti azt, hogy hazudni fogok neki. Ha megkérdezi, miből készül a hamburger hús, akkor elmondom neki. Támogatni fogom őt. Ez a tervem.