×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Ryan Reynolds bevallotta: mentális betegséggel küzd

 

A Deadpool sztárja őszintén mesélt a problémáiról.

Nemrég látott napvilágot, hogy a jóképű sztárapuka, a mindig vidám és viccelődő Reynolds, komoly mentális betegséggel néz szembe nap, mint nap. A színész Instagram posztban árulta el, hogy egész éltében küzdött a szorongásával.

Tudom, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával és ami a legfontosabb, hogy azok, akik hozzám hasonlóan túlgondolnak, túlterveznek, túlterheltek és túlzottan aggónak minden miatt, tudják, hogy ők sincsenek egyedül.

Ryan a napokban az Entertainment Tonightnak adott interjújában azt is hozzátette, hogy felesége, Blake Lively és három gyönyörű kislányuk segített neki elfogadni önmagát, a problémáit, és ők támogatják, amikor a szorongás keríti hatalmába a mindennapokban.

Szülőként az a dolgom, hogy példát mutassak a gyerekeimnek. Tudniuk kell, hogy teljesen normális szomorúnak, mérgesnek vagy feszültnek lenni, hogy soha ne érezzék, hogy titkolniuk kell az érzéseiket. Úgy gondolom, a mentális egészség nem kap elég hangsúlyt a médiában, ezért sokan magukba fordulnak, mert azt hiszik, hogy az ő érzéseiket nem érti meg senki, pedig nem így van!

Reynolds reméli, hogy őszinteségével segíthet azokon, akik hasonló problémákkal néznek szembe minden nap.