×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Ha foci Eb, akkor az Éjjel soha nem érhet véget!

 

Dalpremier a hétfői Talpra magyarban, mindenki ezt énekli majd a stadionban.

A szurkolók kedvenc dala, 2021-ben ismét felcsendült a Talpra magyarban, ezúttal új köntösben a New Level Empire-től, és természetesen a Soho Partytól.

Az éjjel soha nem érhet vége című dal a 2016-os év legnagyobb slágere volt, igaz a számot 1998-ban írta Náksi Attila és a Soho Party. Az Európa-bajnokságra (Eb) kijutó magyar labdarúgó-válogatott szurkolói azonban újra naggyá tették a nótát. A francia stadionokban és Budapest utcáin is mindenki ezt énekelte.

Idén a Puskás Arénában rendezendő találkozókhoz egy friss feldolgozás hozza meg a hangulatot, melynek kulisszáiról most Náksi Attila és Zola mesélt a hétfői Talpra magyarban.

Amikor a dalt megírták, nem egy focihimnuszt akartak írni, hanem írtak egy popdalt. Aztán egy focihimnusz lett! Amikor lementünk a stúdióba, Peti, Sanyi meg én, akkor nekünk olyan dalt kellett írni, ami alapvetően egy sportorientált szöveg.

És, hogy hogyan élték meg a pandémia időszakát az előadók, és milyen nyári terveik vannak, az az alábbi linket visszahallgatható:


Hallgassa vissza!