×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Milliók látták az új Jóbarátokban Attilát, aki elárulta, hogy került a különkiadásba

 

A Jóbarátok különkiadásban nemcsak világsztárok szerepeltek, hanem igazi rajongók is. A felvidéki Agg Attila húsz éve követi a sorozatot, járt New Yorkban is ahol az epizódokat forgatták, de elutazott Barcelona közelébe a Tibidabo hegyhez, ahol találkozott a többi rajongóval, akik egy hátizsákkal bejárták Nyugat-Európát. Attila most a hirado.hu olvasóinak mesélte el, hogy került a Jóbarátok másfél órás különkiadásába.

 

Agg Attilával csak repülnek a percek, sőt az órák, amikor a Jóbarátokról van szó. Mindent tud a sorozatról, ez persze nem is csoda, hisz húsz éve minden egyes nap megnéz legalább egy epizódot.

via GIPHY

Akik pedig már látták a pár nappal ezelőtt bemutatott különkiadást, azoknak Agg Attila igazán szórakoztató másodperceket okozott. Öt rajongót válogattak be a show-ba, ahol elmondhatták az érzéseiket, gondolataikat a Jóbarátokról. A lévai vár előtt Attila azoknak üzent – Ross ikonikus kézjelzésével –, akik nem szeretik a sorozatot. A hirado.hu-nak azt is elárulta, hogy tudta meg, hogy bekerült a show-ba.

via GIPHY

Attila

„Május 27-én reggel kaptam egy e-mailt a készítőktől, hogy benne leszek a műsorban, és kérik, hogy ezt addig tartsam titokban, míg le nem adják az új Jóbarátokat. Ezt a kisvideót tavaly forgattam, nem került be teljes hosszában, de azt mondják az a pár másodperc, amit láthattak a nézők, igazán viccesre sikerült. Amikor lement az HBO-n, akkor a világ másik feléből, Kínából írt rám Ross – igen, a név nem véletlen – barátom, hogy tényleg engem lát-e vagy káprázik a szeme… Én is alig akartam elhinni” – mondta Agg Attila, akit másfél éve kerestek meg először a készítők, mert látták, hogy aktív tagja a legnépszerűbb Jóbarátok Facebook-csoportoknak és igazi „hardcore” rajongó. Több egyeztetés előzte meg a videót, és nagyon örültek annak, hogy egy különleges helyszín, a lévai vár előtt készül a felvétel.

 

via GIPHY

„Egy rajongónak hihetetlen élmény a Jóbarátok különkiadása. Megkönnyeztem, hogy 17 év után láthatom a főszereplőket. A sorozat óta nem voltak így hatan együtt még sehol. Persze volt, hogy a lányok elmentek Jimmy Kimmelhez, vagy Lisa Kudrow elénekelte Taylor Swifttel a Büdös macskát, de a mostani volt az igazi bomba. És az, hogy még én is szerepelhetek benne, sosem gondoltam! Nagyon jó érzés, hisz húsz éve szeretem a sorozatot” – mesélte Attila, aki még New Yorkba is ellátogatott a sorozat ikonikus helyszínére. Megnézte, hogy hol lakott Rachel, Monica, Joey, Chandler (Phoebe a sztori szerint nem ott élt), az épület ablakából átlátott a pucér pasi otthonába, ami aztán Ross albérlete lett. Ellátogatott a Lucille Lortel színházhoz, ahol Joey az első színházi szerepeit játszotta, Rachel munkahelyén és Ross egyetemén is járt. Később eljutott Barcelonába, ahol kipróbálta Joey „egy hátizsákkal bejártam Nyugat-Európát” csajozós szöveget, ami bejött. Sőt, egy újabb út alkalmával elment a Tibidabo hegyhez, ahol természetesen összefutott elszánt Jóbarátok rajongókkal, akik szintén Joey története miatt voltak ott.

Attila New Yorkban is járt (Fotó: Agg Attila)

Ilyen a kilátás a Tibidabo hegyről (Fotó: Agg Attila)

 

 

Vajon mi a titka ennek a sorozatnak? Attila erről is beszélt:

Van egy sorozat, ami nem tolakodva, de képes a mindennapjaink részévé válni. Idézünk belőle, és szeretjük a hangulatát, jó együtt lenni a Jóbarátokkal. Ahogy telik az idő, egyre több jelenet kap újabb és újabb értelmet. És ekkor rájössz, már annyi idő telt el, hogy valójában nem a sorozat, hanem te változtál, de mindig képes lesz elszakítani a gondoktól a legrosszabb, legszomorúbb időszakokban is.

 

Attila kedvencei:

Ki a kedvenc szereplő?

Kezdetben Ross, de Chandler hamar átvette a helyét. Matthew Perry nagyon jó színész, még akkor is, ha látszott a legutóbbi különkiadásban, hogy borzalmas évek vannak mögötte.

Milyen volt a különkiadás?

Lehet azon vitatkozni, hogy kik voltak azok, akik hiányoztak belőle, vagy milyen lehetett volna még, de én nagyon élveztem. Igazi nosztalgiabomba volt, és a meglepetésvilágsztárok is jópofák voltak.

Melyik a három legjobb Jóbarátok-rész?

  1. A videószalag (8. évad, 4. rész), ebben a részben Ross és Rachel azon vitatkozik, ki kezdeményezte az együttlétet, és kiderül Joey tibidabós csajozós dumája.
  2. Ross esküvője, 2. rész, amikor Ross véletlenül Rachel nevét mondja Emily helyett (4. évad, 23-24. epizód)
  3. A medúza (4. évad 1. epizód), Monicát megcsípi egy medúza, Rachel pedig 18 oldalas levelet ad Rossnak.

Kiemelt kép: HBO