Taroltak a Bosszúállók az MTV filmes gáláján

 

A Wandavision és A Sólyom és a Tél katonája is a díjazottak között.

Rege-Jean Page, A Bridgerton család sztárja és posztumusz Chadwick Boseman is elnyerte vasárnap az MTV tévécsatorna filmes és televíziós díjátadó gáláján az Arany Popkorn-díjat.


Page A Bridgerton család című tévésorozatban Hastings hercegének szerepével nyerte el a közönség tetszését. Videós köszönőbeszédében a brit sztár arról beszélt, hogy a sorozattal azt akarták megmutatni, hogy mindenki megérdemli a szerelmet és a boldogságot, mindegy, hogy kicsoda és honnan jött.

Az ilyen díjak, amelyeket ti szavaztok meg, tudatják velünk, hogy ezek a történetek közel állnak a szívetekhez

- fogalmazott.

A legjobb film díját a Netflix A fiúknak - Örökkön-örökké című produkciója kapta, a legjobb tévésorozat pedig a Disney Pluson bemutatott Marvel-szuperhős miniszéria, a WandaVision lett.

Elizabeth Olsen, aki a WandaVisionben Scarlett Witch szerepét alakította, a legjobb sorozatban játszó színész Arany Popkorn-díját vehette át. Olsen később kolléganőjével, Kathryn Hahnnal is visszatért a színpadra, hogy átvegye vele a legjobb küzdelem díját. Hahn a sorozatban játszott szerepéért a legjobb gonoszkarakter-alakítás trófeáját is elvitte.

A legjobb hős díját Anthony Mackie kapta A Sólyom és a Tél katonája című filmért. Mackie egy másik díjat is átvehetett Sebastian Stannel együtt, mivel a legjobb filmes párosnak választották meg őket.

A tavaly 43 évesen elhunyt Chadwick Boseman a Ma Rainey - A blues nagyasszonya című utolsó filmjében nyújtott játékáért kapta meg a legjobb mozis alakítás díját.

Örökké hálásak leszünk azért, ahogyan jelenléte és művészete megváltoztatta a világot. Szeretünk és hiányzol.

" - idézte fel a sztár emlékét Yara Shahidi, a Feketék fehéren tévésorozat színésznője, aki Boseman nevében vette át a díjat.

A legjobb csók elismerését pedig az Outer Banks című kamaszdrámában szereplő Chase Stokes és Madelyn Cline párosnak szavazták meg a nézők.

Sacha Baron Cohen és Scarlett Johansson pályáját tiszteletbeli Arany Popkornnal ismerték el az estén, amelynek házigazdája Leslie Jones volt.

A díjakról közönségszavazás döntött. A ceremóniát a Los Angeles-i Hollywood Palladiumban rendezték meg közönség részvételével.