×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Henry Cavill durván kiosztotta rajongót – posztban védte meg új barátnőjét

 

A színész megelégelte, hogy követői úton útfélen nemtetszésüket fejezik ki a kapcsolatuk iránt.

Azt már megszokhattuk, hogy a sztár filmszerepeiben (Superman, Vaják) gond nélkül odacsap, ha valami nem tetszik neki, ellenben Cavill a magánéletben kifejezetten csendes, nem él bulvárlapok hasábjain csapongó életet és szerelmi viszonyaitól sem hangos a sajtó minden hónapban.

Sőt, Henry 2018-tól a szinglik táborát erősítette, egészen másfél hónappal ezelőttig, amikor lesifotósok London utcáin csípték el kéz a kézben új barátnőjével, akiről azóta kiderült, hogy a Legendary Entertainment stúdió egyik részlegének alelnöke. Natalie Viscuso és Cavill a Netflixen debütáló Enola Holmes című film forgatásán ismerkedett össze, majd a róluk készült paparazzi képek után, a színész Instagram oldalán vállalta fel szerelmét.

Kapcsolatukat viszont beárnyékolja, hogy Henry számos rosszmájú megjegyzést kap üzenetekben és hozzászólásokban egyaránt, mivel több követője kifogásolja a filmcsillag választását. Az egyébként nyugodt természetű színész viszont kikelt magából a napokban és egy hosszú posztban, úriemberhez méltó módon kérte rajongóit, hogy álljanak le a gonosz megjegyzésekkel, mert ezzel nem csak őt, hanem kedvesét is bántják – írja a PageSix.

Nem tudok elmenni szó nélkül amellett, hogy az utóbbi időben egyre többen pletykálnak a magánéletemről és a szakmai kapcsolataimról. Bár nagyra értékelem, hogy ennyi embert érdekel az életem és köszönöm azoknak, akik támogatnak, de eljutottam arra a pontra, hogy valamit mondanom kell. Azoknak üzennék most, akik a folytonos nemtetszésükkel bombáznak a médiában: ideje leállni! A támadásaitokkal azokat bántjátok, akiket szeretek.

A színész hozzátette, hogy nagyon boldog a párkapcsolatában és a munkájában egyaránt és az interneten keringő legvadabb pletykák sem közelítik meg a valóságot az életével kapcsolatban. Cavill szeretné, ha rajongói vele együtt örülnének a boldogságának, de aki erre képtelen, attól csak azt kéri próbáljon meg önmaga legjobb verziója lenni és nem bántani alaptalanul azokat, akik közel állnak hozzá.