Béranyát fogadna második gyermekéhez Khloé Kardashian

 

A veszélyeztetett terhesség kockázata miatt gondolkozik az opción a valóságshow-sztár.

A népszerű valóságshow-sztár és modell, Khloé Kardashian, bár hűtlenség miatt egyszer már szakított hároméves gyermeke, True apjával, Tristan Thompsonnal, ennek ellenére továbbra is kistestvért szeretne a lányának.


A harminchat éves realitysztárnak erre viszont csak béranya segítségével lehet esélye, ugyanis a leletei szerint veszélyeztetett terhesség kockázata áll fenn, és testvérét, Kimet is már két ilyen lelkileg megterhelő helyzeten segítette át. Egy speciális eljárás során lefagyasztatta embrióit, amihez párjával béranyát keresnek egy terapeuta segítségével. A terápiás üléseken számításba vettek minden felmerülő lehetőséget, esetleges kihívást, valamint lelki kockázatokat, és továbbra is ezt az utat tartják a legjobb megoldásnak.

A kosárlabda-játékos Tristan mindenben párja mellett áll, amit mi sem mutatott jobban, mint egyik legutóbbi Instagram sztorija: "Boldog anyák napját, Khloe, szeretlek!".

Bár a pár nem szeretett volna nagy korkülönbséget gyermekeik között, ebbe azonban a koronavírus-járvány menthetetlenül beleszólt. Ennek ellenére nem siettetik a béranya kiválasztását, terveik szerint ha a következő egy évben megtalálják a tökéletes nőt erre a szerepre, akkor teljesen elégedettek lesznek.