×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Pénzzel nem jár stílus – Bill Gates majdnem térdig húzott zokniban pózol

 

Láttuk már előnyösebb szettben is a multimilliárdos techgurut.

Nyilvánvaló, hogy Bill Gates-nek, a világ egyik leggazdagabb emberének nagyjából egy gardróbnyi fekete zoknija lehet, hiszen az üzleti élet megkívánja ezt a fajta protokollt, amit leginkább öltönyök viseletekor használnak. Amikor azonban már elfogadott a "lazább" stílus, ott már szinte bármi megengedett. Vagy mégsem?

A válása miatt a bulvárcímlapokra is odaférkőző Gates most egy közös képen bukkant fel lányával, Jenniferrel, a lány Instagramján, bár a fotót pár órával a publikálás után, törölték a fiókról.

A kifejezetten jó kedélyű fotón, Jennifer apja balján áll, szandálban, fehér nadrágban és egy lezser ingben, míg a techgurunak sikerült egy olyan szettet összerittyentenie, amelyben leginkább egy Disneylandbe látogató turista apuka benyomását kelti, mintsem egy multimilliárdosét – írja a Hollywoodlife.

Gates sportcipője és cargo típusú térdnadrágja még rendben van, azonban a betűrt piképóló és a szinte térdig húzott fekete zokni láttán minden elsőéves stylist-képzésre járó hallgató kitépné az összes haját.

Úgy tűnik, a jó ízlés valóban nem vehető meg pénzen.